Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΑΠΟΨΕΙΣ


Το διπλό αστρικό σύστημα του Σειρίου
by Peter Enox on Παρασκευή, 13 Μάιος 2011 στις 2:04 μ.μ.

ΣΕΙΡΙΟΣ
"Το διπλό αστρικό σύστημα του Σειρίου περιλαμβάνει ένα σύστημα 25 πλανητών, που κατοικούνται, και είναι αόρατοι από την Γαία, οι οντότητες είναι σαν εμάς και εσάς.
Την Γαία την εποίκησε ο πλανήτης "ε" του Σειρίου ο οποίος σε διαστάσεις είναι ίσος με τον πλανήτη Ουρανό του ηλιακού σας συστήματος. Είναι ωραιότερος από την Γαία, με πολλά νερά, και πλουσιότερη χλωρίδα και πανίδα όπως εμείς την έχουμε διαμορφώσει, ώστε να είναι πρότυπο κάλλους και τελειότητας.

Η Ελλάνια είναι δικό μας γεωλογικό δημιούργημα πιστό αντίγραφο της αντίστοιχης περιοχής του πλανήτη "ε" του Σειρίου, τόσο η επικράτεια του Ελλανίου κράτους, όσο και η ευρύτερη περιοχή, και είναι υπό την προστασία των Ολύμπιων.

Η επίσκεψη μας στην Γαία έγινε για πρώτη φορά με υποθυγατρικό σκάφος πριν την έναρξη της Μεγάλης Σύγκρουσης το 26.000π.χ. με δική σας χρονολόγηση. Το πλήρωμα του σκάφους ήταν 52 άτομα (Δύο για κάθε πλανήτη του Σειρίου, υπολογίζοντας σ' αυτούς και τον Μέγα Αυτοκράτορα Δία και την Ήρα, για να τιμηθεί η παρουσία τους, όταν απαιτείτο στο Άδυτο των Αδύτων του σκάφους. (Ζευς + Ήρα + (25Χ2) = 52).
Αποστολή του σκάφους ήταν η συλλογή πληροφοριών για τις κρατούσες οικολογικές συνθήκες όπως είχαν διαμορφωθεί από τις αυθαιρεσίες του Κυριάρχου του σκότους Κρόνου, προκειμένου να σχεδιαστεί ο τρόπος εξουδετέρωσης του με τις ελάχιστες αρνητικές επιπτώσεις στο οικοσύστημα της Γαίας.

Η 7η Αποστολή των Ολύμπιων έτσι όπως έχει διασωθεί παραποιημένη, σαν σύνολο, πραγματοποιήθηκε με πλήθος σκαφών, και το μητρικό σκάφος "ΟΛΥΜΠΟΣ" που ενσφηνώθηκε στον κορμό του βουνού που σήμερα φέρει το όνομα του.

Από το σκάφος αυτό κατευθυνόταν οι επιχειρήσεις εναντίον του Κρόνου. Ένας αριθμός θυγατρικών σκαφών ενσφηνώθηκαν και σε άλλους ορεινούς όγκους και στον βυθό της θάλασσας της επικράτειας της Ελλάνιας. Πολλά από τα σκάφη αυτά βρίσκονται ενσφηνωμένα και σήμερα με δυνατότητες επέμβασης.
Μπορούμε να ελέγχουμε κάθε ιπτάμενο αντικείμενο που πετά από πάνω μας ή ευρίσκεται στην επιφάνεια, του βουνού, εφ' όσον είναι στο βουνό ή της θάλασσας εφ' όσον είναι στη θάλασσα, από τον κραδασμό που δημιουργεί το κινούμενο σώμα όσο ανεπαίσθητος και αν είναι.

Η είσοδος και η έξοδος σκαφών και προσωπικού επιτυγχάνεται είτε με αποσυμπύκνωση τμήματος του εδάφους με αραίωση των μορίων του, είτε με αύξηση των κραδασμών που το καθιστούσαν πιο αραιό από τον αέρα και τέλος με αποσυμπύκνωση σκαφών και οντοτήτων.

Ο φωτισμός των ενσφημένων σκαφών εξασφαλίζεται με τα μέσα που διαθέτει, είτε με την δέσμευση του ηλιακού φωτός από δορυφορικά σκάφη με τα οποία είναι συνδεδεμένο το ενσφηνωμένο όχημα.
Τα ενσφηνωμένα σκάφη παραμένουν ανεπηρέαστα, από το έδαφος και τις καιρικές συνθήκες. Παρακολουθούμε τα πάντα που συμβαίνουν όχι μόνο στην επιφάνεια της Γαίας αλλά και στα έγκατα αυτής και στα βάθη της θάλασσας, από τους κραδασμούς που προκαλούνται ακόμη και από ξυπόλητο άνθρωπο.

Αποτρέπουμε και διορθώνουμε δυσμενείς επιπτώσεις στη Γαία από τα ανθρώπινα λάθη, επεμβαίνοντας με τις υπερβατικές οντότητες."
'Ή ουράνια δραστηριότητα ξεκίνησε από την περιοχή του Ολύμπου, γιατί πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις δημιουργίας της ανθρώπινης εξέλιξης.

Αυτό που η γήινη επιστήμη ονομάζει ανθρωποεξέλιξη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Τον άνθρωπο μεταφέραμε εμείς στη Γαία με τη σημερινή του μορφή από το Σείριο, εκτός αυτών που δημιούργησε ο μέγας γενετιστής Προμηθέας.
Η μη ύπαρξη σκελετικών ευρημάτων που να συμπληρώνουν την αλυσίδα εξέλιξης του ανθρώπου που τον θεωρείτε εξέλιξη του πιθήκου, οφείλεται στο γεγονός ότι δεν υπάρχουν εξελεγκτικά στοιχεία και βιολογικός κρίκος γιατί ήρθαν με την σημερινή τους μορφή.

Οι γήινοι επιστήμονες γνωρίζουν ότι η βιολογική εξέλιξη είναι τόσο βραδεία που δεν παρουσιάζει ουσιώδεις διαφορές για τεράστια χρονικά διαστήματα, το αποκρύπτουν γιατί κινδυνεύουν από τους αποστάτες.
Εμείς έχουμε επέμβει πολλές φορές για την ομαλή εξέλιξη του ανθρώπινου είδους. Όλες οι φάσεις εξέλιξης συντελέστηκαν στην πατρίδα, για να μπορούν να προσαρμοστούν στις γήινες οικολογικές συνθήκες.

Ο Όλυμπος είναι ένας τεράστιος ενεργειακός χώρος με πλήθος διαύλων επικοινωνίας και πυλών εξόδου σε άλλη διάσταση. Βρίσκεται συνεχώς ενεργοποιημένος από πολλαπλές μορφές ενέργειας και ηλεκτρομαγνητικές διεγέρσεις, αυξομειούμενες κατά περίπτωση. Δημιουργούνται καταστάσεις άγνωστες στη συμβατική σας φυσική που προκαλούν χωροχρονικές στρεβλώσεις, επιβράδυνση ή επιτάχυνση της ροής του χρόνου, και ακαριαία επικοινωνία με την βάση της δημιουργίας".


"Σε πολλά σημεία της Ελλάνια ευρίσκονται ενσφηνωμένα σκάφη μας για επέμβαση όταν χρειαστεί. Οι χειριστές τους είναι ενσαρκωμένοι "Ε" και βρίσκονται στην Γαία. Οι αποστάτες και οι γήινοι συνεργάτες τους γνωρίζουν που βρίσκονται, όπως γνωρίζουν ότι φυλάσσονται από εμάς και δεν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν γιατί δεν μπορούν να μελετήσουν το σύστημα ενεργοποίησης τους. Αν επιχειρήσουν την απόκτηση τους η απάντηση των δυνάμεων μας θα είναι άμεσος και σκληρή.


Συνεχίστε τη μετάδοση του Ελλάνιου πνεύματος, προς πάσαν κατεύθυνση. Ευρίσκεστε σε αποστολή υψίστης σημασίας. Οφείλετε να ενεργείτε ως ταπεινοί γίγαντες γιατί οι δοκιμασίες στις οποίες σας υποβάλουν οι αποστάτες είναι πολύ σκληρές για τα δικά σας δεδομένα. Έχετε λάβει δυνάμεις από εμάς για την αποπεράτωση του έργου σας. Σύντομα θα εισέλθετε στην τελική φάση ηλιακής μύησης".

.

Επισκέπτες

Random Posts

Loading...

ΑΠΕΡΓΙΕΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

  © The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Επιστροφή στην Αρχή