Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Ντόρα Μπακογιάννη μητέρα του Κυριάκου Μητσοτάκη?

Βουίζει ο τόπος οτι η Ντόρα Μπακογιάννη είναι μητέρα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ιδιαίτερα μετά τις δηλώσεις του Τζίμη Πανούση στο ράδιο. Τι ακούγεται και ποια η σχέση με τις εκλογές στη ΝΔ;

Οι φήμες λένε οτι Κυριάκος Μητσοτάκης είναι γιος της Ντόρας και καρπός του νεανικού έρωτά της με τον τραγουδιστή Τέρη Χρυσό. Σύμφωνα με τη φήμη, ο Κυριάκος υιοθετήθηκε από τον Μητσοτάκη για να κουκουλώσει το σκάνδαλο. Όσοι διακινούν τα παραπάνω διατείνονται οτι είναι αλήθεια 100% και επικαλούνται πηγές μέσα από τον στενό κύκλο της οικογένειας Μητσοτάκη.

Ο Τζίμης Πανούσης έριξε τη βόμβα στην εκπομπή του στο ΘΕΜΑ 98.9 και ο κρότος ήταν βαρύς. Δεν είναι όμως η πρωτη φορά που ο Πανούσης λέει κάτι τέτοιο. Στην πρόσφατη παράσταση του «Τα Δομημένα Βρομόλογα» ο διασκεδαστής ανέφερε: «Θα σκάσει η Ντόρα, αλλά της έχουνε ετοιμάσει και αυτηνής σκάνδαλο. Ποιος τραγουδιστής έχει κάνει παιδί εξώγαμο μετά τον Πασχάλη; Είναι ο Τέρης ο Χρυσός. Τα λέμε ανοιχτά.

Αυτός το ’59 έπαιζε σε μια συναυλία σ’ ένα κλαμπάκι στο Λουτράκι και πήγε ένα μικρό, ένα δεκαεξάχρονο, και πώς έγινε, είχε μια σεξουαλική μεταστροφή ο Χρυσός και την καβάλησε. Την πήδηξε την κοπέλα και ήταν η Ντόρα η Μπακογιάννη. Και έβγαλαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Είναι Κυριάκος Χρυσός Μητσοτάκης. Αυτό το σκάνδαλο θα βγει και πάει και αυτό το σκάνδαλο και να δούμε ποιος θα μας κυβερνήσει».

Οι υποστηρικτές της Ντόρας Μπακογιάννη λένε οτι μόνο τυχαία δεν είναι η χρονική συγκυρία που σκάει αυτή η φήμη. Την σχετίζουν με τις εκλογές για πρόεδρο της ΝΔ και την αποδίδουν σε χτυπήματα κάτω από την μέση των αντιπάλων της, σε μια στιγμή που η Ντόρα προηγείται στις δημοσκοπήσεις για τη διαδοχή στη ΝΔ.

Για την ιστορία, να πούμε οτι η Ντόρα και ο Κυριάκος έχουν 14 χρόνια διαφορά. Η Μπακογιάννη γεννήθηκε το 1954 και ο Κυριάκος το 1968.

πηγη

.

Επισκέπτες

Random Posts

Loading...

ΑΠΕΡΓΙΕΣ

RSS FEEDS

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

  © The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Επιστροφή στην Αρχή