Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Για ΠΟΣΟ ηλίθιους μας περνάνε???

Άκουσον άκουσον....ο (εν μέρη) ελληνόφωνος (Εβραϊκής καταγωγής) Jefferson Mineiko-Papandreou δεν ήξερε λέει για τα κοιτάσματα πετρελαίου! Δεν το είχε ακούσει καν...λέει !!!. Ας μου εξηγήσει λοιπόν κάποιος χριστιανός, πως γίνεται εγώ, που δεν έχω νου μεγαλύτερο από τον μέσο όρο των υπολοίπων Ελλήνων, να γνωρίζω ότι εδώ και
χρόνια το Δημόσιο (ΙΓΜΕ και άλλοι) έχει ΗΔΗ κάνει έρευνες σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ σημεία του Ελλαδικού χώρου (τόσο σε Αιγαίο όσο και σε Ιόνιο) και μάλιστα να έχω δει και τους ανάλογους χάρτες - σε διάφορες κατά καιρούς τηλεοπτικές εκπομπές -  που δείχνουν καθαρά που είναι αυτά τα κοιτάσματα (σε στεριά ΚΑΙ θάλασσα) και "αυτό" να μην τα ξέρει - να μην τα έχει "ακούσει" ? Ξαφνικά το ανακάλυψε. Λες και το πετρέλαιο δημιουργείται σε μια νύχτα μέσα και όχι σε κάτι εκατομμύρια χρόνια.
Άντε και δεν το είχε ακούσει , (έχοντα ΗΔΗ κάνει θητεία ΥΠΕΞ !!!, άρα ΗΔΗ μέλος του Υπουρ. Συμβουλίου που συζητάνε ΚΑΙ αυτά τα ζητήματα), όταν ανέλαβε την χώρα, γιατί δεν είπε: ""Για ελάτε εδω  ρε ξεφτέρια, εσείς που τα ξέρεται...για πείτε μου τι είδους και πόσο ορυκτό πλούτο διαθέτει αυτή η ρημαδο-χώρα, για να ξέρω τι θα κάνω με την οικονομία?"  

Αλλά όοοχχχιιιιι, "αυτό" ξέρει. Τι λες καλέ που θα ζητούσε την γνώμη των ειδικών. Ειδικός είναι ο ίδιος. Μόνο ""αυτό" ξέρει την μαγική λύση για να οδηγήσει την χώρα έξω από την στενωπό, που ΚΑΙ η ΝΔ ΚΑΙ ο μπαμπάκας του (με το παλιό ΠΑΣΟΚ) εδω και 30 τόσα χρόνια μας φέρανε σε αυτή την εξαθλίωση που βιώνουμε σήμερα.
Και ενώ υπάρχουν αυτές οι έρευνες, (ούτε λίγο ούτε πολύ μιλάνε για 1,7 τρις εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή για κάλυψη των Ευρωπαϊκών ενεργειακών αναγκών για 50 χρόνια – φανταστείται δηλαδή τα χρήματα που θα εισπράτταμε σαν παραγωγός χώρα !)  κάθονται και τις τρώει το μαύρο σκοτάδι σε κάποιο συρτάρι Υπουργείου (κάτι ανάλογο με την οικονομική προσφορά που είχε η Κατσέλη στο συρτάρι της με χαμηλότερο επιτόκιο από αυτό της ΕΕ και του ΔΝΤ ).
Στερώντας  την ίδια στιγμή το "οικονομικό οξυγόνο" που τόσο έντονα χρειάζεται αυτή την στιγμή η Ελλάδα μας. Στερώντας το δικαίωμα στον Έλληνα να περπατά με το κεφάλι ψηλά. Και ταυτόχρονα να δίνει το δικαίωμα στον κάθε τυχάρπαστο (έλληνα και ξένο) να μας διασύρει διεθνώς, ως  άχρηστους και τεμπέληδες.
Οχι ότι είμαστε αγγελούδια και εμείς, αλλά από αυτό έως το σημείο που οι σημερινοί απόγονοι των Ναζί - που αιματοκύλισαν, σφάγιασαν, κατέκαψαν και πλιατσικολόγησαν/λεηλάτησαν το 50% του πλανήτη, να μας λένε αχρείους και τεμπέληδες.....εεεεεεε!!!....ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ.
Ας δώσουν πίσω αυτά που μας πήραν πρώτα και μετά ας ανοίξουν το ρημάδι το στόμα τους να πετάνε δηλητήριο. Αλλά βέβαια, όταν η Ιταλία στην Χάγη μας έδωσε ""βήμα"" να διεκδικήσουμε τις αποζημιώσεις για την σφαγή στο Δίστομο και έχεις το Jefferson Mineiko-Papandreou να σου λέει "δεν είναι καλή ώρα τώρα"...ε τι περιμένεις από τους άλλους?
Να λοιπόν ποιούς βάλαμε στο τιμόνι της Χώρας. Ας βρεθεί κάποιος  να μου απαντήσει...Είναι απλά βλάκες και ανίδεοι ή ξενόφερτα και δοτά πιόνια των ξένων αφεντάδων τους που ήρθαν πειθήνια να εφαρμόσουν το βρώμικο σχέδιο που θέλει την εξάλειψη του Ελληνικού στοιχείου από τον "χάρτη" με κάθε κόστος ?
Και εσύ Έλληνα τι κάνεις? Έτσι απαθείς θα τους κοιτάς? Έως πότε? Πότε θα καταλάβεις ότι δεν πάει άλλο πια? Κάποτε πρέπει να ξυπνήσεις και επιτέλους να τους ζητήσεις λογαριασμό για τα πεπραγμένα τους. ΠΡΙΝ να είναι ΑΡΓΑ. Όσο τουλάχιστον υπάρχει ακόμα Έλλαδα. Πριν  να την ξεκάνουν…

.

Επισκέπτες

Random Posts

Loading...

ΑΠΕΡΓΙΕΣ

RSS FEEDS

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

  © The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Επιστροφή στην Αρχή